Yellow Jumbo Visma Tour De France 2021 Team Wielerkleding Fietsshirt Korte Mouw OxQG6Z

-49% Yellow Jumbo Visma Tour De France 2021 Team Wielerkleding Fietsshirt Korte Mouw OxQG6Z

Yellow Jumbo Visma Tour De France 2021 Team Wielerkleding Fietsshirt Korte Mouw OxQG6Z

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Doorgaans worden alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden.
De meeste bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Na het uitvoeren van een bestelling sturen we het trackingnummer per e-mail en verstrekken we onderzoeksadressen.

Kunnen jullie naar mijn land verzenden?
we kunnen naar uw land verzenden. We kunnen monsters van één item of grote bestellingen naar meer dan 100 landen verzenden.

Wanneer komt mijn bestelling aan?
Onze gratis verzendmethode is de snelste die beschikbaar is. Meestal duurt het 4-7 werkdagen naar alle belangrijke bestemmingen.

Eenvoudig 14 dagen retourneren
We zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 werkdagen na ontvangst van het artikel(en) de productprijs en de bijbehorende belasting volledig terugkrijgen. Houd er rekening mee dat alle retourzendingen en omruilingen in nieuwe, ongebruikte of ongedragen staat moeten zijn met de originele labels en stickers eraan bevestigd om een ​​tegoed voor een ruil of een tegoed op uw rekening te ontvangen. Artikelen die als versleten, gebruikt, vuil of ontbrekende labels worden beschouwd, worden op hun kosten teruggestuurd naar de koper en er wordt geen restitutie verleend. Aangezien verloren retourzendingen de verantwoordelijkheid van de klant zijn, moet u ervoor zorgen dat de koerier een trackingnummer voor de retourzending ontvangt .

Gratis verzending naar wereldwijd

Dit product komt in aanmerking voor gratis luchtverzending.

  • Views: 487
  • Productcode: Fietskleding OxQG6Z
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 98,00€
  • 49,50€
  • Excl. BTW: 49,50€

Beschikbare opties